Valuta:
Netherlands
Nike Air Max 90

Categorie

Bestsellers

Nike Storm-FIT Zwart / Zwart Heren Nike Storm-FIT...
€208.85  €104.42
Nike Pronto Miler Crew Dames Nike Pronto Miler...
€59.69  €29.84
Nike Vapor Court Wit / Krijt Blauw / Obsidian Dames Nike Vapor Court...
€40.98  €20.49
Nike Air Pegasus 89 T Zwart / Wit / Zwart Heren Nike Air Pegasus 89...
€152.95  €76.47
Naar huis ::  Privacy verklaring

Privacy verklaring

Dit privacybeleid legt in algemene termen hoe we de bescherming van de privacy van uw persoonlijke gegevens. Het zal van toepassing zijn op alle persoonlijke informatie die u ons verstrekt bij het registreren bij ons.
 
Welke informatie verzamelen wij?

De aard van de persoonlijke informatie die wij van u verzamelen zal afhangen van de omstandigheden van het verzamelen en het type service die u van ons vraagt. Bijvoorbeeld, wanneer u een product te kopen van deze website kunnen we gegevens verzamelen, zoals uw naam, e-mailadres, afleveradres, factuuradres en andere gegevens om uw aankoop relevant.
 
Zoals we wettelijk verplicht zijn om uw toestemming voor het verzamelen van "gevoelige informatie" te verkrijgen, gaan wij ervan uit dat u toestemming hebt gegeven om het verzamelen van alle informatie die u bij ons terecht voor gebruik in overeenstemming met dit beleid verstrekt, tenzij u ons vertellen anders.
 
Hoe verzamelen we informatie

Wij kunnen persoonlijke informatie over u verzamelen wanneer u onze website bezoeken wanneer u te maken met ons op via onze website, of wanneer u contact met ons in persoon. Wij zullen geen persoonlijke informatie zonder uw toestemming verzamelen. Wij zijn van mening dat uw toestemming wordt verleend wanneer u de velden die nodig zijn om een ​​transactie te vergemakkelijken door middel van deze website te voltooien.
 
Hoe wij uw persoonlijke informatie

Wij verzamelen in het algemeen uw persoonlijke gegevens voor de volgende doeleinden:
1. Om uw toegang tot onze website, producten en diensten te vergemakkelijken
2. Voor producten die u van ons hebt besteld te leveren
3. Om u te voorzien van informatie over onze producten en diensten
4. Als u uw mening te vragen over onze producten, diensten, marketing en website.
 
Sommige van de persoonlijke informatie die we verzamelen is van essentieel belang voor ons in staat zijn om nauwkeurig te identificeren, die gebruik maakt van de dienst. Andere soorten persoonlijke informatie die we verzamelen helpt ons om een ​​profiel van die gebruik maakt van onze service en wat hun interesses zijn te ontwikkelen. Dit helpt ons aanbieden van producten aan de behoeften van de gebruikers van deze website passen.
 
Openbaarmaking van persoonlijke informatie aan derde partijen

Wij kunnen uw persoonlijke gegevens aan derden voor het doel waarvoor de informatie werd verzameld of gerelateerde doeleinden, bijvoorbeeld om een ​​transactie te voltooien namens u of u met een product dat u hebt aangeschaft. We gaan van derden aannemers om diensten voor ons, die de aannemer omgaan met persoonlijke gegevens die wij houden gaat uitvoeren. Zo hebben we momenteel bezig derden aannemers om:
 
1. Lever producten gekocht via deze website
2. Zorg voor elektronische betalingsverkeer, creditcardrekening processing en aanverwante diensten
 
Beveiliging van uw persoonlijke gegevens

We zullen veilig uw persoonlijke gegevens en we zullen niet verhandelen, verhuren of te verkopen. Wij zullen alle redelijke maatregelen nemen om veilig alle informatie die wij over u te houden. Persoonlijke gegevens kunnen worden opgeslagen zowel elektronisch op ons computersysteem. Firewalls, wachtwoorden, anti-virus software en e-mail filters Acto om al onze elektronische informatie te beschermen.
 
Wijzigingen in deze privacyverklaring

We kunnen dit privacybeleid als onze business requirements of de wet verandert wijzigen. Alle wijzigingen in dit privacybeleid zal worden bijgewerkt op onze site, dus kunt u terecht op deze pagina regelmatig om ervoor te zorgen dat u onze meest actuele privacybeleid.
 
Het oplossen van uw zorgen

Mocht u vragen hebben over hoe uw persoonlijke informatie wordt verzameld of gebruikt, neem dan gerust contact met ons op. We zullen zo snel mogelijk reageren op uw vraag of klacht.